Wat is personal coaching?

Het leven is vol veranderingen en geeft soms lastige situaties. Misschien ben je in een nieuwe leeftijdsfase gekomen, wil je een andere richting uit, maar weet niet welke. Je vindt het lastig om keuzes te maken. Persoonlijke voldoening, gezondheid, conditie, relatie en financiële onafhankelijkheid kunnen onderwerp zijn van personal coaching.

Mensen die in zichzelf willen investeren en die zoeken naar mogelijkheden om te veranderen of te vernieuwen, daar werk ik het liefst mee. Vanuit gelijkwaardigheid en respect verbind ik me met de ander. Jouw problemen kan ik niet oplossen of overnemen, daarmee zou ik je ook niet werkelijk helpen. Ik begeleid je bij het vinden van antwoorden op vragen als: Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe breng je je leven in balans? Wat wil je het liefste doen en wat vind je belangrijk? Hoe krijg je antwoord op thema’s in je leven? Vaak weet je zelf het antwoord al! Ik begeleid je op dit pad van persoonlijke ontwikkeling.

Als coach loop ik een stukje met je op om:

  • je te ondersteunen bij het zoeken van een oplossing voor jouw vragen
  • je te leren hoe je keuzes kunt maken
  • je een duwtje in de rug te geven
  • oprecht naar je te luisteren
  • je te kunnen richten op dat wat echt belangrijk voor je is.

Dit alles met het doel dat jij lef en daadkracht creëert om eerlijk naar jezelf te kijken en om je bewust te doen worden van jouw eigen unieke kleuren en kwaliteiten. Om jezelf weer te laten stralen!

Dat is ook wat mijn logo weergeeft: de verschillende kleuren (kwaliteiten van mensen) en de stralende ster.
Want elk mens is geboren om te stralen: voor verspreiding van warmte, licht, liefde en energie. Het zorgt voor kleur en verbinding: voor jezelf én voor anderen om je heen.
En jouw persoonlijke energiebronnen (jouw unieke kwaliteiten en talenten, jouw persoonlijk kleurenpalet) maken dat ook mogelijk.

Op informele en professionele wijze ga ik graag samen met je op weg om te ontdekken hoe jij (weer) kunt stralen! Belangrijk daarbij is dat jij als cliënt bepaalt wat het doel van het coachtraject is. Als coach begeleid en ondersteun ik jou in het leerproces daar naartoe.